<
>

De massage behandelingen die Delphine geeft kunnen het beste omschreven worden als “Delphine Massage” een massage vorm die in oorsprong gebaseerd is op de (Osteo)Thai Yoga massage en de Thai olie ontspanningsmassage en aangevuld wordt door Delphine’s intuïtieve vermogen om ontspanning te creëren en te helen met haar handen. Bij Thai Yoga massage wordt een veilige, rustgevende en helende sfeer neergezet waardoor het lichaam en geest optimaal tot rust komen. Deze behandeling stimuleert het parasympatische zenuwstelsel, zorgt voor een rustige ademhaling en helpt het lichaam diep te ontspannen. Een (deel)massage kan ook heel goed gecombineerd worden met een individuele yogales.


Restorative Thai Yoga massage: 

Bij deze massage lig je op een matras en heb je loszittende kleding aan. Je hoeft niet aan yoga te doen of lenig te zijn om deze massage te ondergaan, het voornaamste doel van de behandeling is ontspanning. Door deze massage ga je uit je hoofd en kom je terug in je lijf (val je soms zelfs een beetje in slaap:) en zorgt de acupressuur op de energiebanen in je lichaam dat het zelfgenezende vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. De massage van een uur behandelt het hele lichaam, de massage van 90 minuten behandelt het hele lichaam met verdieping. Deze massage kan ook gegeven worden aan zwangere vrouwen (vanaf 3 maanden zwangerschap).  


Thai olie ontspaningsmassage:

Bij deze massage lig je op een massage tafel en heb je alleen je ondergoed aan. De massage wordt gegeven met een basisolie van amandel of als je allergisch bent voor noten gebruik ik druivenpit olie. Deze basis olie wordt als je dat fijn vindt gemengd met zuivere etherische olie waarvan je zelf de geur mag kiezen. De massage behandelt het hele lichaam en is ook goed te combineren met een voetmassage.  


Voetmassage:

Een voetmassage kan in zijn geheel worden gegeven maar ook als extra onderdeel van de hele lichaamsmassage geboekt worden. Bij de voetmassage gebruik ik olie op basis van amandel of als je allergisch bent voor noten druivenpitolie. De basisolie wordt als je dat fijn vindt gemengd met zuivere etherische olie waarvan je zelf de geur mag kiezen. Een voetmassage is heel weldadig en enorm ontspannend. Je wordt letterlijk uit je hoofd naar je voeten gebracht. 

 

Deelmassage hoofd/schouders/rug:

Als je niet zoveel tijd hebt maar je wilt toch graag lekker ontspannen of die gespannen spieren een beetje aandacht geven dan is een deelmassage een goede optie. Kies bijvoorbeeld voor een massage van je rug, schouders en hoofd.

 

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.