<
>

De yoga lessen die Delphine geeft kunnen het beste omschreven worden als “Delphine Yoga”. In de basis zijn haar lessen geïnspireerd op Hatha Yoga en Restorative Yoga aangevuld met een tal van andere bewustzijn methodes zoals meditatie, mindfulness, Traditional Chinese Medicine, Yoga Nidra en Trauma Informed Yoga. Delphine gebruikt humor en creëert een verdieping in de houdingen door het stimuleren van een bewuste ademhaling en het bewust zijn van je gedachten en gevoelens. Centraal in de les staan ontspanning en het laten stromen van (vastzittende)energie (dan volgt de rest vanzelf). De yogalessen vinden plaats individueel of in kleine groepen. 


Individuele yogales:

Tijdens een individuele les yoga kun je Delphine intuïtief een les laten samenstellen of je kunt vragen naar oefeningen die helpen bij waar jij op dat moment in je leven behoefte aan hebt. Een individuele les gaat op afspraak en kun je inplannen wanneer jij dat wilt. De oefeningen die je in de individuele les doet kun je gemakkelijk thuis herhalen om je eigen yogaverdieping te creëren. Het tarief voor een individuele les geldt voor 1 of 2 personen. Daarna komt er een meerprijs per persoon bij. Het is ook mogelijk om een individuele yogales online af te nemen, via Zoom of Skype. 


Groepsles yoga: 

Delphine geeft wekelijks een groepsles yoga in kleine groepen op zondag 10uur en dinsdag 18uur. Deze groepsles kun je ook online meedoen via Zoom. Ook kun je de opname van de les ontvangen om deze thuis te doen op een zelf gekozen tijdstip. Wil je een proefles doen stuur dan een email naar info@delphineyoga.com. Heb je een strippenkaart of wil je een losse les meedoen meld je dan aan via whatsapp of info@delphineyoga.com uiterlijk de dag voor de les voor 17uur. Ouder & Kind yoga:  

Je kunt bij Delphine een afspraak maken voor een ouder en kind yogales. Dit is een les van ongeveer 45 minuten waarbij zowel de ouder/verzorger/oom/tante als het kind op speelse wijze ontdekken hoe leuk yoga kan zijn. En hoe yoga bijvoorbeeld kan helpen bij ontspanning, concentratie, moeilijk in slaap vallen, of als er iets spannends in het leven van het kind gebeurt. Vanaf 4 jaar. 


Persoonlijke yogavideo:

Wil je graag een op maat gemaakte yogales die je kunt doen waar je maar wilt en wanneer je maar wilt dan kun een online yogavideo laten maken. Van te voren bespreek ik met je op welk tijdstip van de dag je het liefste yoga zou willen doen, waar je op dit moment in je leven tegenaan loopt, bijvoorbeeld moeite met in slaap vallen. Vervolgens maak ik een yoga video voor jou die je via youtube kunt afspelen en die je voor altijd kunt gebruiken.   


Persoonlijke ingesproken meditatie: 

Wil je graag een op maat gemaakte ingesproken meditatie  die je kunt doen waar je maar wilt en wanneer je maar wilt dan kun deze door mij laten maken. Van te voren bespreek ik met je waar je op dit moment in je leven tegenaan loopt, bijvoorbeeld moeite met rustig worden in je hoofd. Vervolgens maak ik een ingesproken meditatie voor jou die je als mp3 kunt afspelen en die je voor altijd kunt gebruiken.