Balanced by

Inspiration & Harmony

Over

Stel dat je een toverstokje hebt en je kunt alles creëren wat je maar wilt? Hoe ziet jouw leven er dan uit….? Mijn toverstokje heeft een prachtige ruimte gecreëerd waar ik een praktijk als handlijnkundige heb en werk met yoga en massage. De ruimte wordt ook verhuurd aan andere yogadocenten en therapeuten. Neem een kijkje op deze website voor meer informatie of stuur mij een bericht info@delphineyoga.com. Delphine omschreven in 7 woorden: empathisch, intuïtief, enthousiast, rustgevend, bezield, loyaal en laatbloeier.

Yoga

Massage

Balancing & Healing

Thai Yoga Massage

Balancing & Healing

Oil Massage

Online

Het is mogelijk om een een handleesconsult online af te nemen. Een individuele yogales en de verdiepende Restorative yoga les is online te volgen. Of laat een persoonlijke yogavideo of ingesproken meditatie voor jou maken. 

Klik hieronder op het GRATIS online aanbod: de meditaties van Delphine zijn te beluisteren via Insight Timer, de  yogavideo’s van Delphine zijn te zien op Youtube.

Verhuur

Deze prachtige ruimte wordt gebruikt door verschillende yogadocenten en therapeuten, voor wekelijkse lessen of workshops. Ook is het mogelijk de ruimte per dagdeel te huren.                       voor meer informatie.

Contact

Delphine Yoga >

Delphine Yoga & Massage

Van Beverningkstraat 118

2582 VK Den Haag

info@delphineyoga.com

0633825199

Ov: bereikbaar met tram 11, bus 21, 24, 28


Parkeren: tot 13h gratis parkeren (zone 2263)

© DELPHINE YOGA 2023

🔝

 

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.