<
>

Delphine: Human Design type: Projector. Profile: 5/1.

Delphine omschreven in 7 woorden: empathisch, intuïtief, enthousiast, rustgevend, bezield, loyaal en laatbloeier.

Sterrenbeeld: Maagd, Ascendant: Leeuw, Maan in Schorpioen. 

Elementen op de vingertoppen: water, vuur en aarde.


Delphine Tardieu (1979) is de oprichtster van Delphine yoga & massage en Yogastudio118, een prachtige yogastudio gelegen in het Statenkwartier te Den Haag. Van kleins af aan houdt Delphine zich bezig met de vraag ‘waarom zijn we hier eigenlijk?’ en ‘wat is ieders unieke rol hier op aarde?’. 


Het zoeken naar de antwoorden heeft naast een boel hobbels ook prachtige inzichten opgeleverd. Eenmaal ontdekt dat yoga één van de vele instrumenten is om te ervaren wie je bent en om de antwoorden die al binnen in je liggen te ontvangen was Delphine gegrepen door deze prachtige vorm van lichaamsbewust bewegen. 

Delphine studeerde Film en Televisiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en werkte daarna binnen de culturele sector. Tijdens een sabbatical van een jaar door Zuid Amerika voelde zij een innerlijke roeping om haar passie voor yoga te delen en te gaan werken met haar helende handen. Ze volgde diverse massage opleidingen en voltooide de 2-jarige opleiding tot Hatha yoga docent. Het werd Delphine’s hartewens om cliënten een stukje ontspanning, inzicht en inspiratie mee te geven. Dat doet ze nu ook door het geven van handlezingen. Na het volgen van de 3-jarige opleiding Handlijnkunde & Coaching bij Ellen Duim is Delphine haar praktijk als Handlijnkundige gestart. En toen….. kwam Human Design op haar pad. Waar Yoga, Massage en Handlijnkunde inzicht kunnen geven in ‘wie ben ik en wat kom ik hier doen?’, geeft Human Design een persoonlijke en voor jou unieke landkaart in hoe te navigeren op deze planeet. Inmiddels heeft Delphine de foundation courses Human Design afgerond bij Marije van der Laan en staat er nog meer in de planning. Hoe en wanneer….. dat zal zich aandienen:)

 

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.