<
>

Delphine omschreven in 7 woorden: empathisch, intuïtief, enthousiast, rustgevend, bezield, introvert en laatbloeier.

Human Design type: Projector. Profile: 5/1.

Sterrenbeeld: Maagd, Ascendant: Leeuw, Maan in Schorpioen. 

Elementen op de vingertoppen: water, vuur en aarde.


Delphine Tardieu (1979) is de oprichtster van Delphine yoga & massage en Yogastudio118, een prachtige yogastudio gelegen in het Statenkwartier te Den Haag. Van kleins af aan houdt Delphine zich bezig met de vraag ‘waarom zijn we hier eigenlijk?’ en ‘wat is ieders unieke rol hier op aarde?’. 


Het zoeken naar de antwoorden heeft naast een boel hobbels ook prachtige inzichten opgeleverd. Eenmaal ontdekt dat yoga één van de vele instrumenten is om te ervaren wie je bent en om de antwoorden die al binnen in je liggen te ontvangen was Delphine gegrepen door deze prachtige vorm van lichaamsbewust bewegen. 

Delphine studeerde Film en Televisiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en werkte daarna binnen de culturele sector. Tijdens een sabbatical van een jaar door Zuid Amerika voelde zij een innerlijke roeping om haar passie voor yoga te delen als yoga docent en te gaan werken met haar helende handen. Het horen en gehoor geven aan deze innerlijke stem heeft bij Delphine een diep vertrouwen in het leven aangewakkerd. Het is Delphine’s hartewens om cliënten een stukje ontspanning, inzicht en inspiratie mee te geven. Dat heeft ze nu ruim 12 jaar via yoga en massage gedaan. Inmiddels heeft Delphine de 3-jarige opleiding Handlijnkunde & Coaching bij Ellen Duim met heel veel plezier gevolgd en afgerond en een praktijk als Handlijnkundige gestart. De rol van raadgever is Delphine op het lijf geschreven (mits ze geen ongevraagd advies geeft:). In een handlezing combineert zij de wijsheid van de handlijnkunde en numerologie met haar intuïtie om een stukje inzicht en her-innering in ‘Ken Uzelve’ ‘waarom ben je hier eigenlijk?’ en ‘wat is jouw unieke rol hier op aarde?’ mee te geven aan de cliënt.

 

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.