<
>

Delphine omschreven in 7 woorden: liefdevol, empathisch, introvert, enthousiast, rustgevend, bezield en intuïtief. 


Delphine Tardieu (1979) is de oprichtster van delphine yoga & massage en van yogastudio118 een prachtige yogastudio gelegen in het Statenkwartier te Den Haag. Van kleins af aan houdt Delphine zich bezig met de vraag ‘waarom zijn we hier eigenlijk?’ en ‘wat is ieders unieke rol hier op aarde?’. 


Het zoeken naar de antwoorden heeft naast een boel hobbels ook prachtige inzichten opgeleverd. Eenmaal ontdekt dat yoga één van de vele instrumenten is om te ervaren wie je bent en om de antwoorden die al binnen in je liggen te ontvangen was Delphine gegrepen door deze prachtige vorm van lichaamsbewust bewegen. 

Delphine studeerde Film en Televisiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en werkte daarna binnen de culturele sector. Tijdens een sabbatical van een jaar door Zuid Amerika voelde zij een innerlijke roeping om haar passie voor yoga te delen als yoga docent en te gaan werken met haar helende handen. Het horen en gehoor geven aan deze innerlijke stem heeft bij Delphine een diep vertrouwen in het leven aangewakkerd. Het is Delphine’s hartewens om cliënten een stukje ontspanning, inzicht en inspiratie mee te geven. Dat doet ze nu ruim 11 jaar via yoga en massage en inmiddels is haar nieuwsgierige geest haar honger ook aan het stillen met het leren van een nieuwe tool; handlijnkunde. Delphine volgt momenteel de 3-jarige opleiding handlijnkunde & coaching bij Ellen Duim met heel veel plezier. “Ik kijk nu al uit naar wat de toekomst gaat brengen als ik yoga en massage ga combineren met het lezen van handen:)”